Primă fără precedent într-o corporaţie! Cel mai harnic angajat va putea rămâne la birou şi de Revelion!

Spre invidia tuturor colegilor de departament, un Junior Area Consulting Feedback Implementation Manager a primit probabil cea mai mare primă din istoria corporatistă a României: un schimb întreg de 8 ore, plus ore suplimentare, în noaptea de Revelion.

“Înţeleg că e harnic şi în medie a petrecut 21 de ore pe zi la birou, dar nu trebuie să ne arunce asta în faţă. De două săptămâni stă încontinuu lângă automatul de cafea şi întreabă pe toată lumea: «Şi, ai auzit ce primă am luat?» Ca să nu mai zic că şi-a aurit badge-ul. Toţi au badge laminat, al lui e aurit”, se plânge Corina H, colegă de corporaţie.

Corporatistul Mihai B. spune că de Revelion va avea un meniu complet: 8 dosare în analiză, 6 rapoarte şi, la miezul nopţii, va deschide Powerpointul, conform tradiţiei. Colegii se tem însă că Mihai B ar putea munci în locul lor în noaptea de Revelion, şi reîntoarcerea la birou s-ar putea amâna.

“Cred că l-aş ucide dacă aş primi mail să mai stau o zi acasă. Sper că nu va rezolva taskurile pe care le am. Efectiv l-aş ucide”, a mai declarat Corina H. În schimb, Mihai B e în culmea fericirii, ştiind că dacă stă la birou de Revelion, va sta la birou tot anul.

Scris de Ionut
30 decembrie 2014 07:12

Alte articole

Vezi mai mult