Prima TV lansează Martorul X, un concurs de martori pentru procesul lui Şerban Huidu

Emisiunea îşi propune să descopere tinere talente care să spună că au fost martori la accidentul produs de Şerban Huidu şi că au văzut clar că acesta e nevinovat. În concurs se pot înscrie doar persoanele care au fost în ţară la ora accidentului.

Din juriul Martorul X vor face parte Mihai Mitoşeru, Christopher Van Goethem şi Teo Trandafir. „E greu să găseşti un martor bun”, ne spune Mihai Mitoşeru. „Ştiţi cât de greu e să convingi un judecător să te scoată nevinovat după ce ai umplut şoseaua cu maţe, creieri şi sânge?”

Ca de obicei, Teo Trandafir îşi ia munca foarte în serios, crede în ceea ce face şi nu acceptă compromisuri doar de dragul ratingului. „Câştigătorul trebuie să fie atât de convingător încât şi Huidu însuşi să creadă că e nevinovat şi că totul se întâmplă din cauză că e ghinionist.”

Până acum, la preselecţii au ajuns persoane foarte diverse, unele chiar surprinzător de talentate. Un martor din Suceava a surprins juriul povestind cum Huidu venea regulamentar pe sensul lui când un alt şofer i-a băgat degetele-n ochi. După spusele martorului, Huidu abia a evitat un microbuz plin cu copii, când Loganul roşu l-a lovit violent în bara de protecţie, speriindu-l.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 octombrie 2011 16:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult