Primăria Craiova lansează un program de buy-back. Dai sabia și primești o vâslă

Inundațiile din ultimul weekend din Craiova au scos în evidență un detaliu căruia nimeni nu i-a dat importanță până acum: aproape toți locuitorii urbei au sabie, dar nimeni n-ar vâslă. Și ăsta e adevărul trist, Craiova este un oraș pregătit mai degrabă pentru o invazie a turcilor decât pentru o inundație serioasă.

Așa că primăria Craiova a decis să lanseze un program de buy-back, prin care locuitorii care renunță de bunăvoie la sabie vor primi la schimb o vâslă. Și programul se dovedește un mare succes, mii de craioveni așezându-se deja la coadă ca să-și schimbe sabia cu o vâslă.

Asta și pentru că puțini sunt craiovenii care au o singură sabie. Majoritatea au de la trei-patru săbii în sus, așa că își permit să renunțe la o sabie pentru a primi o vâslă, că le rămân destule săbii.

N-au lipsit însă nici incidentele: în Craiova s-a înregistrat deja primul caz de clanuri interlope care s-au bătut cu vâslele în centrul orașului. Autoritățile locale au lăudat însă evenimentul, insistând că dacă bătaia avea loc cu săbii numărul victimelor ar fi fost mult mai mare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 iulie 2022 15:05
Citește mai mult despre: Craiova inundatii sabii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult