Primăria Craiova lansează un program de buy-back. Dai sabia și primești o vâslă

Inundațiile din ultimul weekend din Craiova au scos în evidență un detaliu căruia nimeni nu i-a dat importanță până acum: aproape toți locuitorii urbei au sabie, dar nimeni n-ar vâslă. Și ăsta e adevărul trist, Craiova este un oraș pregătit mai degrabă pentru o invazie a turcilor decât pentru o inundație serioasă.

Așa că primăria Craiova a decis să lanseze un program de buy-back, prin care locuitorii care renunță de bunăvoie la sabie vor primi la schimb o vâslă. Și programul se dovedește un mare succes, mii de craioveni așezându-se deja la coadă ca să-și schimbe sabia cu o vâslă.

Asta și pentru că puțini sunt craiovenii care au o singură sabie. Majoritatea au de la trei-patru săbii în sus, așa că își permit să renunțe la o sabie pentru a primi o vâslă, că le rămân destule săbii.

N-au lipsit însă nici incidentele: în Craiova s-a înregistrat deja primul caz de clanuri interlope care s-au bătut cu vâslele în centrul orașului. Autoritățile locale au lăudat însă evenimentul, insistând că dacă bătaia avea loc cu săbii numărul victimelor ar fi fost mult mai mare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 iulie 2022 15:05
Citește mai mult despre: Craiova inundatii sabii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult