Primăria justifică cheltuielile imense cu casa maimuțelor de la Zoo Galați: ”Acolo va locui Alex Velea, nu orice macac”

După ce presa a relatat despre suma imensă, peste 500.000 de euro, cheltuită de primărie pentru o casă a maimuțelor de la grădina zoologică din Galați , primarul urbei a simțit nevoia să se justifice. El insistă că absolut toate cheltuielile sunt justificate, pentru că în casa respectivă nu va locui orice maimuță, ci Alex Velea.

”Da, dacă am fi adus o maimuță oarecare, suma poate părea mare, dar cât timp în casa maimuțelor va locui un exemplar ca Alex Velea, nu cred că mai poate zice cineva că am cheltuit prea mulți bani”, crede primarul gălățean. ”Asta e situația, dacă vrei maimuțe cu priză la public, trebuie să scoți banu’ gros!”

În plus, primarul Galațiului e optimist că investiția va fi amortizată într-un timp extrem de de scurt. ”Spre deosebire de alte maimuțe, Alex Velea nu doar mănâncă banane toată ziua, el mai și cântă. Vom pune o taxă suplimentară pentru cei ce vor să-l vadă pe Alex Velea cântând și ne vom umple de bani”, spune edilul.

Rugat să confirme informația cum că se va muta în casa maimuțelor de la Zoo Galați, Alex Velea a dat un răspuns misterios, ”Boom shaka laka, banana shaka laka”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 mai 2017 19:05
Citește mai mult despre: Alex Velea

Alte articole

Vezi mai mult