Simbolul Franţei e pe cale să fie salvat după incendiul devastator de zilele trecute! Inspiraţi de solidaritatea afaceriştilor francezi, câţiva primari români au pus mână de la mână şi vor dona mai bine de 10 tone de borduri pentru refacerea catedralei Notre Dame.

bordurinotredame.jpg
"N-avem bani, că i-am dat deja la altă catedrală, dar avem pasiune. Şi mai avem ceva - borduri! Tocmai le-am achiziţionat prin licitaţie publică cu doar 4000 de lei bucata", a declarat Daniel B., unul dintre primarii care s-au raliat campaniei de salvare a monumentului.

"Dacă şi Parisul e de acord, o aripă întreagă a catedralei va fi refăcută de la zero, din borduri şi pavele garantate să reziste chiar şi doi ani! Punem la bătaie şi câţiva puieţi de platan şi un castel de piraţi din plastic, dacă plătesc francezii transportul", a adăugat Robert N., un alt edil generos.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 17.04.2019 05:19 Monden

National Cinematografic