Primarul din Bacău vrea o rachetă de la Elon Musk, ca s-o dea de Revelion

Cel mai ambițios primar din aceste zile este de departe cel din Bacău. Pentru că artificiile clasice i se par depășite, acesta și-a propus să dea de Revelion o rachetă. Și nu orice rachetă, ci una fabricată de corporația lui Elon Musk, cu care se află în discuții avansate.

„Să recunoaștem, este nevoie de ceva spectaculos ca să animi Bacăul, unul din cele mai anoste orașe din România“, spune edilul. „Încă mă gândesc dacă nu cumva ar trebui să cumpăr două rachete: una să explodeze în aer și să anime cerul, iar cea de-a doua să revină pe Pământ și să distrugă orașul. Cred că e mai ușor să refacem Bacăul de la zero decât să încercăm să-l reparăm pe cel de acum.“

Deși invocă nevoia de a anima cumva viața băcăuanilor, primarul urbei este bănuit că prin demersul cu racheta vrea de fapt să abată atenția de la faptul că Bacăul a dat-o țării pe Gabriela Firea. Primarul neagă bănuiala presei, însă nu a avut nicio problemă să confirme că de aici încolo zilele Bacăului vor fi sărbătorite pe data la care a plecat Firea din oraș.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
30 decembrie 2020 12:50
Citește mai mult despre: bacau elon musk racheta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult