Primarul din Ulmeni neagă că a avut 3000 de invitaţi la nuntă: A fost doar băutură cât pentru 3000, că venea Băsescu

S-a scris mult despre nunta “monstruoasă” a primarului PMP din Ulmeni, judeţul Maramureş, însă câte din aceste zvonuri sunt adevărate? Mirele spune că proporţiile nunţii sale au fost exagerate: nu a avut nici pe departe 3000 de invitaţi, ci doar a comandat alcool cât pentru 3000 de oameni fiindcă la nuntă urma să participe fostul preşedinte Traian Băsescu.

“Presa a făcut tot felul de speculaţii: că am fi avut 3000, 5000, 6000 de invitaţi, transmisie live, şapte orchestre, douăzeci de torturi, o rachetă spaţială… De unde? În total cred că am fost 50 de inşi”, spune primarul comunei maramureşene.

“Doar două lucruri sunt adevărate: da, am cumpărat nişte băutură în plus, fiindcă ştiam că vine domnul Băsescu, şi da, am închiriat şase săli în cinci comune diferite, dar asta fiindcă n-aveam unde să depozităm tot trăscăul.”

Oricâţi invitaţi ar fi fost de fapt la nuntă, un lucru e cert, spun localnicii: anul acesta, primăria Ulmeni a fost un exemplu pentru întreaga ţară, reuşind să funcţioneze cu un buget de 25 de lei, fiindcă de restul banilor s-a cumpărat horincă pentru evenimentul din acest weekend.

Scris de Vasile
30 octombrie 2017 13:10
Citește mai mult despre: alcool Basescu nunta

Alte articole

Vezi mai mult