Primii 30 de bărbaţi la coadă la bilete pentru Poziţia Copilului au fost arestaţi pentru pedofilie

Poliţia a arestat 30 de bărbaţi, postaţi la coadă la bilete pentru filmul românesc Poziţia Copilului care urma să ruleze la un cinematograf de tip multiplex, aceştia fiind bănuiţi de pedofilie. Inspectorul IGP Decebal Popescu relatează cum s-a organizat flagrantul.

„Am fost sesizaţi că mai mulţi indivizi dubioşi se bagă în faţă la ghişeu, unii din ei strigând: Să se dea câte unul, să ajungă la toată lumea. Păreau suspect de nerăbdători să intre la film”, povesteşte inspectorul.

Organele de poliţie susţin că după cercetări mai aprofundate s-a stabilit că indivizii sunaseră în repetate rânduri la mai multe cinematografe, interesându-se de avanpremiere, sau dacă filmele rulează şi la matineu.

Dosarul instrumentat de colegii lui Decebal Popescu arată că indivizii purtau trenciuri de culoare bej-cafeniu şi aveau asupra lor mai multe sortimente de bomboane şi alte dulciuri, precum acadele sau alviţă. În urma unei percheziţii mai atente, s-a descoperit că pe sub trenciuri respectivii nu purtau nimic, în afară de chiloţi cu Lego, McQueen, sau Tom şi Jerry.

„Probabil au fost atraşi de numele filmului. La interogatoriu au declarat că sunt cinefili, însă acadelele pe care le aveau la ei au dovedit care erau adevăratele lor intenţii”, dezvăluie poliţiştii.

„Ştiu că nu e amuzant, dar când le-am spus că filmul e despre o babă nenorocită şi despre fiul ei onanist au părut întrucâtva dezamăgiţi. Au tresărit însă când au auzit cuvântul onanist, şi atunci le-am pus cătuşele”, a mai precizat inspectorul IGP Decebal Popescu.

Scris de Ionut
25 septembrie 2013 10:09

Alte articole

Vezi mai mult