Primii turişti deportaţi la mare prin programul „Litoralul pentru toţi, fără discuţii”

Hotelierii români răsuflă, în sfârșit, ușurați după ce Guvernul le-a sărit în ajutor în ultima clipă! A început programul „Litoralul pentru toți, fără discuții”, în cadrul căruia peste 4 milioane de români din toate zonele țării vor fi deportați în stațiuni pentru a se bucura, cu sau fără voia lor, de o vacanță relaxantă la mare.

„Puteau să mă anunțe și pe mine din timp, să-mi găsesc rogojina și chiloții de baie, dar mă descurc eu, am văzut multe emisiuni de supraviețuire”, spune Aurel, 42 de ani, din Mizil, care tocmai a fost convocat la 7 nopți de serviciu turistic obligatoriu într-un hotel de două stele din Jupiter.

„Aveam rezervat un concediu în Grecia cu prietenii. De unde era să știu că mă cheamă ăștia la Litoral fix acum?”, plânge Adina, 28 de ani, din comuna Bărboasele.

Organizațiile internaționale pentru drepturile omului se declară „îngrijorate” de noul program, existând chiar și zvonuri că în unele unități turistice s-ar practica tortura cu nămol.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 mai 2021 09:05

Alte articole

Vezi mai mult