Primul birt din fonduri europene. În loc de păcănele poți juca la bursă

Un patron inventiv de birt a reușit să atragă fonduri europene impresionante cu o idee extrem de ingenioasă. În dosarul depus la instituțiile europene, patronul a cerut bani de investiții ca să înlocuiască păcănelele cu operațiuni bursiere.

Fără să stea pe gânduri, oficialii UE i-au aprobat instant 500.000 de euro, bani nerambursabili, pentru această investiție. Iar asta în condițiile în care patronul român nu ceruse decât 100.000 de euro.

Așa că birtul „La PăcăNelu“ se numește acum „La Nelu Brokeru`“ și le promite celor care intră multă voie bună și senzații tari. Birtul se animă în fiecare zi la 6 dimineața, când vin primii traderi, greii tranzacțiilor, care stau cu paharul în mână și cu ochii ațintiți pe televizoarele cu grafice până târziu în noapte.

Există și o categorie de traderi care vin la birt doar noaptea, ca să prindă momentul în care se deschid bursele asiatice, Tokio și Shanghai. Cât despre cele mai mari volume, acestea seîntâmplă în ziua de alocații și când se dă ajutorul social la primărie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
7 martie 2022 14:38
Citește mai mult despre: birt bursa pacanele

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult