Primul cântăreț onest din România anunță un concert nu „extraordinar„ ci „bunicel” de Crăciun

Anunțul făcut de un relativ cunoscut cântăreț de muzică populară în această dimineață ar putea schimba tot ce știam despre concertele de Crăciun din România. Într-un acces de onestitate fără precedent în showbiz-ul românesc, acesta a anunțat că va avea un concert „bunicel” de Crăciun.

„Nu vreau să mă laud mai mult decât e cazul, deja fac concerte de Crăciun de mai bine de 10 ani și nu mai sunt extraordinare, au devenit o obișnuință. În privința calității, din ce mi-au spus prietenii care au asistat la repetiții, cică o să fie destul de bun”, a spus cantautorul.

Agenția sa de impresariat a preluat inițiativa și a trimis un comunicat de presă în care a precizat că nu este vorba de o ocazie unică și „dacă dă Dumnezeu și nu moare între timp”, îl vom mai putea vedea pe artist cântând de Crăciun vreme de mulți ani. „Ba, mai mult, puteți asculta aceleași melodii și la concertele din februarie sau martie și s-ar putea să fie mult mai bine, că nu bagă colinde la fiecare trei piese”, spun impresarii.

Scris de Eftimie
28 noiembrie 2014 19:11

Alte articole

Vezi mai mult