Primul caz de braconaj în Delta Văcăreşti, aplaudat! Piedone a fost împuşcat pentru fildeşi

Abia declarată rezervație naturală, „Delta” Văcărești a avut parte, în acest weekend, și de primii braconieri care vânează animale altfel protejate de lege. Printre creaturile vânate fără permis s-a numărat și fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care a fost confundat cu un rinocer și vânat pentru fildeși.

Conform datelor furnizate de poliție, fostul primar Piedone se plimba la apusul soarelui prin rezervație, în căutare de vânat proaspăt. Piedonele este un vânător nocturn, se hrănește cu carne și șpagă. Din cauza lipsei vizibilității, doi braconieri au tras în el cu pușca, l-au doborât, l-au legat și au ieșit cu el din rezervație prin zona mall-ului de la Piața Sudului.

Aceștia au fost opriți în zona Big Berceni de un echipaj de poliție, atrași de tânguielile fostului primar. Cei doi braconieri au fost felicitați dar au trebuit să plătească o amendă de 120 de lei pentru tulburarea liniștii publice. Oamenii legii au atras atenția braconierilor că, dacă vor să împuște foști primari, să o facă dimineața, când e atât de mult zgomot pe stradă de la claxoane că nu mai aude nimeni.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 mai 2016 11:05
Citește mai mult despre: braconaj delta vacaresti piedone

Alte articole

Vezi mai mult