Primul episod din sezonul 7 Game of Thrones a înregistrat aseară un record negativ de audiență

S-au săturat românii de serialul fenomen ”Game of Thrones”? Se pare că da, sau cel puțin așa pare dacă e să ne luăm după audiențele înregistrate aseară de primul episod al noului sezon. Concret, cel mai recent episod al seriei a obținut aseară un rating de 10 ori mai mic decât de obicei.

”Este de neînțeles, nu găsesc nici o explicație rațională pentru lipsa de interes a românilor pentru noul sezon”, spune reputatul analist media Decebal Popescu. ”E trist că s-a ajuns aici, ca «Game of Thrones» să aibă o audiență chiar și sub cele mai slabe episoade din «La bloc» sau «Trăzniții».

Audiența infimă este cu atât mai surprinzătoare cu cât absolut toți criticii sunt de părere că acest prim episod al sezonului 7 este de departe cel mai spectaculos de până acum. ”Scenă precum cea în care Dumbledore se urcă pe dragonul lui Daenerys și zboară până pe planeta Pandora și îi fură inelul lui Gollum, în timp ce se luptă cu Ragnar, rar mi-a fost dat să văd. Această scenă este un Everest al serialelor”, apreciază același Decebal Popescu.

Cei de la HBO insistă că audiențele slabe de aseară au fost un simplu accident și sunt siguri că serialul va redeveni preferatul românilor. Tocmai de aceea, primul episod din sezonul 7 va fi redifuzat și în această seară, cu speranța că de data asta cifrele de audiență vor fi spectaculoase, exact ca-n sezoanele anterioare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 mai 2017 16:05
Citește mai mult despre: Game of Thrones

Alte articole

Vezi mai mult