Primul politehnist care stă cu o fată în cameră: e acasă şi stă cu soră-sa

S-o fi spart ghinionul pentru băieții de la Politehnică? Un student la cibernetică se laudă că stă cu o fată în cameră. Din păcate pentru el și pentru prestigiul facultății, s-a aflat că de fapt face cursurile de acasă, din Piatra Neamț și fata cu care stă în cameră e chiar sora lui, elevă la liceu.

”Inițial apăruseră poze pe Instagramul lui împreună cu această fată. El era ambiguu, zicea ”e doar o fată, mă, ce vă interesează, ce, voi nu aveți fete?”, spun colegii lui. Suspicioși, dar și invidioși, băieții au săpat până acu descoperit adevărul.

Studentul nu se lasă și spune că de fapt ar fi vorba de sora lui vitregă, ca și cum cumva asta ar putea însemna ceva pentru unul din exponenții virginității masculine, studentul la Politehnică. Tot el a lansat și zvonul că ar fi adoptat, ca să transforme prezența unei femei în camera lui în ceva cu un alt înțeles decât cel evident: e doar un IT-ist incapabil să agațe ceva.

Chiar și așa, studentul e invidiat la maxim de colegi. ”Am auzit că doarme cu o femeie în cameră. Am erecție doar când aud chestia asta”, spune un coleg de grupă, care povestește că ”La un moment dat, în timpul unui curs pe Zoom, a apărut soră-sa în cadru. Era în pijamale. A trebuit să închid monitorul și să mă duc la baie, era mai tare decât pe Pornhub. Nu pot să cred că tipul folosește aceeași baie cu fata aia”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
15 octombrie 2020 10:44
Citește mai mult despre: Politehnica

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult