Primul rând de șezlonguri din Grecia e deja rezervat pentru esențiali

Un nou scandal zguduie nu doar România, ci întreaga Europă de Sud-Est! Potrivit unor surse din Ministerul Turismului, primul rând de şezlonguri de pe plajele Greciei a fost pus deoparte pentru „esenţiali”. Unele staţiuni nici măcar nu vor fi accesibile publicului larg, fiind clasificate ca obiective secrete militare deşi, în urmă cu câţiva ani, oricine putea să mănânce un tzatziki acolo.

Cel mai disputat astfel de „obiectiv” ar fi, conform unor surse, frumoasa insulă Lehlios, aflată între Dragalinas şi Belciugates în Arhipelagul Bărăganikos.

„În urmă cu doar o lună, primarul nostru a invitat toată presa la inaugurarea cu surle şi bouzouki a noii taverne. Astăzi, insula nici măcar nu mai apare pe Booking. Gurile rele spun că s-au cazat deja câţiva generali şi pilele lor, deşi Grecia nici măcar nu a deschis graniţele şi oricum apa e încă rece ca dracu”, susţine Panaiotis Bukakis, jurnalist local.

„Pensiunea Esenţialikis din vârful dealului e plină, i-am văzut cu ochii mei, aveau epoletikis şi şepcălikikis şi îşi făceau o ciorbă pe balcon”, confirmă un păstor de capre din Lehlios.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 martie 2021 12:08
Citește mai mult despre: Grecia sezlonguri vaccinare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult