Principalul suspect în crimele din Primăverii este Mădălina Manole

Cazul celor două femei găsite moarte în casa din cartierul Primăverii părea rezolvat în momentul în care criminaliştii au lăsat de înţeles că fiica, Cristina Verona, şi-a ucis mama, apoi s-a sinucis.

Azi însă o ipoteză şoc a căzut ca un trăznet, sau ca o lovitură de topor în capul unui vasluian: principalul suspect ar fi Mădălina Manole.

Iată ce spune comisarul şef Gerogian Bărţoi, cel care conduce ancheta: „Ştiu că am zis prima oară că e caz de crimă urmat de sinucidere. Era prea simplu însă… În două zile cazul era uitat de televiziuni. Spre exemplu, aseară abia m-au invitat cinci minute prin telefon la OTV. Păi, scuzaţi-mă, asta e crimă din care poate fi scos mult mai mult. Hai, să-i văd acum pe cei de la televiziuni…”

În acest moment anchetatorii se gîndesc cum să lege cazul Mădăline Manole de crimele din Primăverii. Comisarul a continuat: „Faptul că Mădălina Manole este moartă reprezintă, într-adevăr, un obstacol, însă haideţi să nu fim aşa pesimişti. Mai ales că acum o deshumează… S-ar putea să apară surprize. Important e să ne gîndim foarte atent şi să ne punem imaginaţia la contribuție. Oricine poate fi criminal. Chiar şi eu, doar că nu fac rating.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Mihai
8 iulie 2011 14:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult