Capetele încoronate ale Europei se ajută la greu așa cum au făcut în nenumărate rânduri în istoria noastră tumultoasă pentru că sângele apă nu se face. Auzind de necazul camaradului său, prințul Harry, care a decis să se lase de Casa Regală a Angliei, principele Nicolae al României, și el trecut prin faze de-astea, s-a oferit să-l țină la el în castel până-și găsește ceva.

principele-nicolae-castel.jpg

„Știu și eu cum e să te trezești fără noapte că nu mai ești prinț, n-ai tu un castel, o caleașcă să te ducă de colo colo, un majordom să-ți tragă ciorapii în picioare. Decât să ajungă să stea în hoteluri de lux mai bine să stea la mine vreo câteva luni până se pune pe picioare”, a povestit principele Nicolae unor apropiați. 

Acesta este rudă îndepărtată cu prințul Harry, că o străbunică de-a lui s-a cotârlit cu un rege de-al nostru și asta ne face cuscri întru monarhie pe noi și pe englezi. Pe de altă parte, tatăl prințului Harry, prințul Charles, a pus la inimă plecarea fiului său și a zis că dacă-l mai prinde pe la Viscri dă drumul la câne în bătătură.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 10.01.2020 18:39 Monden

National Cinematografic