Principele Nicolae l-a invitat pe Harry să stea la el în castel până-și găsește ceva

Capetele încoronate ale Europei se ajută la greu așa cum au făcut în nenumărate rânduri în istoria noastră tumultoasă pentru că sângele apă nu se face. Auzind de necazul camaradului său, prințul Harry, care a decis să se lase de Casa Regală a Angliei, principele Nicolae al României, și el trecut prin faze de-astea, s-a oferit să-l țină la el în castel până-și găsește ceva.

„Știu și eu cum e să te trezești fără noapte că nu mai ești prinț, n-ai tu un castel, o caleașcă să te ducă de colo colo, un majordom să-ți tragă ciorapii în picioare. Decât să ajungă să stea în hoteluri de lux mai bine să stea la mine vreo câteva luni până se pune pe picioare”, a povestit principele Nicolae unor apropiați.

Acesta este rudă îndepărtată cu prințul Harry, că o străbunică de-a lui s-a cotârlit cu un rege de-al nostru și asta ne face cuscri întru monarhie pe noi și pe englezi. Pe de altă parte, tatăl prințului Harry, prințul Charles, a pus la inimă plecarea fiului său și a zis că dacă-l mai prinde pe la Viscri dă drumul la câne în bătătură.

Scris de Ef
10 ianuarie 2020 16:01
Citește mai mult despre: printul

Alte articole

Vezi mai mult