Prințesa urbană a plecat din țară, dar ne-a rămas prințesa războinică, Diana!

Nu rămânem ai nimănui! Chiar dacă prințesa urbană a decis să părăsească definitiv România, măcar nu suntem părăsiți de prințesa războinică, Diana Șoșoacă. Dealtfel, aproximativ 86% dintre români au răspuns în cadrul unui sondaj că ar prefera oricând ca, dintre cele două, Diana Șoșoacă să fie cea care rămâne în țară.

„Prințesa urbană doar dă din gură pe internet, în timp ce prințesa Diana e în stare să bată singură un batalion de jandarmi. Normal că pe Diana o vrem să ne apere, nu pe aiurita cealaltă“, spune unul dintre românii care au participat la sondaj. „Țara asta se poate lipsi de toate prințesele urbane, dacă mai sunt și altele, că nu ne folosesc la nimic.“

Totuși, datele sondajului care spun că 86% dintre români o preferă pe prințesa Diana trebuie luate cu precauție, avertizează reputatul sociolog Decebal Popescu. „Impresia mea este că procentul real este undeva la sub 10%, doar că românilor le este atât de frică de Diana Șoșoacă încât îi țin partea în toate sondajele, doar ca să nu riște nimic“, crede acesta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 ianuarie 2022 12:02
Citește mai mult despre: diana sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult