Prințul Charles închiriază casa din Viscri, că nu-i mai dă maică-sa bani de țigări

În sfârşit, domeniul din Viscri al prinţului Charles e deschis turiştilor din întreaga lume, care pot închiria camere la un preţ super-decent pentru a se bucura de împrejurimile mirifice şi atmosfera paşnică a comunei.

Ideea i-a venit lui Charles nu din filantropie, ci de nevoie: surse apropiate prinţului spun că maică-sa, regina Elisabeta, l-a prins recent fumând şi i-a tăiat banii de buzunar. Acum, Charles trebuie să se descurce cum poate, ca să îşi permită ţigări, bere cu lămâie, sandvişuri, croasante Chipicao şi alte bunătăţi de la bufetul palatului Buckingham.

„Io-i dau bani de caiete şi el îi sparge pe ţigări? Auzi, dar banii de abonament la metrou? Şi p-ăia îi fumai şi făceai blatul, drac împieliţat?”, a întrebat Regina, vizibil iritată, dar păstrându-şi calmul britanic.

„Bine i-a făcut mumă-sa. E ditamai găliganul, are aproape 75 de ani, poate chiar ar fi cazul să câştige şi singur nişte bani. Să vadă că nu e uşor şi să devină mai responsabil”, a comentat guvernanta lui Charles, Lady Florica, 98 de ani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
25 august 2022 16:00
Citește mai mult despre: printul charles Viscri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult