Prinţul Charles l-a făcut cavaler pe cârciumarul din Viscri ca să-i şteargă datoriile

De frică să nu afle mă-sa câți bani a dat pe băutură în Viscri, prințul Charles s-a dat peste cap și l-a convins pe cârciumarul satului să-i șteargă toate datoriile de pe caiet. În schimbul acestui mare favor, Charles l-a făcut cavaler al coroanei britanice pe cel pe care tot satul îl știe de Gyuri.

„Nu mi-am propus niciodată să fiu cavaler, mi se pare o prostie, că suntem totuși în secolul XXI, dar mi-a fost greu să-l refuz pe Charles“, a povestit cârciumarul Gyuri. „Am început săracul să plângă, că dacă află aia bătrână, regina, de datoriile la cârciumă riscă să-l pună la colț cu mâinile ridicate, ba chiar să-l dezmoștenească. Mi s-a făcut milă de el.“

Mai mult, cârciumarul nici nu-l condamnă pe Charles pentru problemele cu alcoolul pe care le are. „El și-a luat casă aici nu pentru că-i place zona, ci pentru că-i destul de departe de mă-sa și poate bea fără să-l prindă. Și zău că-l înțeleg că bea atâta. Nu e el vreo frumusețe, dar voi ați văzut cum arată nevastă-sa, Camilla? Doamne păzește și apără!“, ar fi spus cârciumarul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 august 2022 09:52
Citește mai mult despre: printul charles Viscri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult