Prinţul Charles se mută la Mizil după ce n-a mai găsit loc de parcare la Viscri

Veşti proaste pentru sătenii din Viscri, care se obişnuiseră cu zâmbetul prietenos al celebrului prinţ Charles! Acesta a anunţat recent că „îşi bagă p… în el de Viscri” după ce mica aşezare săsească s-a umplut de turişti, care i-au ocupat inclusiv locul de parcare.

Cel mai probabil, prinţul Charles îşi va muta domeniul într-un loc mai liniştit, departe de traseele turistice consacrate. Potrivit majordomului său din România, Sir Lică Cocean, printre localităţile luate în calcul de prinţul Charles se numără Mizilul, Urziceniul sau chiar Slobozia.

„Dacă mă întrebaţi unde se va stabili prinţul, eu unul mizez pe Mizil”, spune Sir Lică. „Alteţa Sa a fost foarte încântat de un apartament cu două camere pe care l-a vizitat în urmă cu mulţi ani, situat într-o zonă pitorească, chiar între Penny şi vulcanizare.”

Economia Mizilului a fost puternic stimulată de vestea sosirii prinţului Charles, preţul mediu al unei camere la motelul din Mizil crescând subit de la zero la aproape 20 de lei, transmit surse locale.

Scris de Vasile
20 iulie 2020 09:07
Citește mai mult despre: printul charles

Alte articole

Vezi mai mult