Prințul din Liechtenstein vine la București, să vâneze cel mai mare șobolan din lume

Vă era dor de el? Controversatul prinț din Liechtenstein va reveni în România, după ce-a aflat că într-un sector al Capitalei s-ar afla cel mai mare șobolan din lume. Exemplarul bucureștean cântărește aproape 80 de kilograme, ceea ce îl face cel mai râvnit șobolan printre vânătorii de trofee.

La licitația pentru vânarea celui mai mare șobolan din lume a participat și Ion Țiriac, dar se pare că acesta nu și-a permis să egaleze oferta prințului din Liechtenstein. A cumpărat însă dreptul de-a vâna al doilea cel mai mare șobolan din lume, un exemplar tot din Capitală, dar care are doar 55 de kilograme.

Este important de reținut că prințul din Liechtenstein și Ion Țiriac au doar dreptul de a-i vâna și împușca pe imenșii șobolani bucureșteni, nu vor putea și să-i ia acasă, ca trofeu. „După ce se vor poza cu ei, șobolanii vor fi împăiați și vor ajunge în proprietatea primăriei Capitalei, urmând să fie expuși, prin rotație, în mai multe puncte centrale din București“, a anunțat organizatorul vânătorii de șobolani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
18 iunie 2021 14:14
Citește mai mult despre: liechtenstein print sobolani vanatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult