Prinţul Harry a venit să-şi viziteze domeniul din România, www.printulharry.ro

S-a aflat adevăratul motiv al vizitei prinţului Harry în ţara noastră! Paparazii care l-au urmărit au descoperit că fiul cel mic al moştenitorului coroanei britanice are de fapt un domeniu în România, www.printulharry.ro, pe care ţinea nepărat să îl viziteze.

Potrivit oamenilor din partea locului, domeniul www.printulharry.ro aparţine de câteva generaţii familiei regale britanice însă e vizitat extrem de rar şi pe el nu se găseşte mai nimic. „Nu-s oameni harnici, gospodari”, spune un vecin, „nimic n-au pus pe el afară de un banner şi un script de Analytics. În ultimii ani au lăsat un arendaş să administreze domeniul dar nici ăla nu-şi bate capul, s-a făcut spamul cât un stat de om.”

Se pare însă că prinţul Harry se simte foarte ataşat de domeniul din România al familie sale, deşi nu l-a văzut cu ochii lui, ci doar în printscreen-uri de epocă din albumul familie. Alteţa Sa ar fi spus chiar că nu s-ar despărţi niciodată de acest domeniu şi că îl preferă unor domenii exotice în Nauru sau Tuvalu.

Scris de TNR
9 aprilie 2012 14:04

Alte articole

Vezi mai mult