Prințul Harry îl acuză pe Charles că-l obliga să rânească la porci în Viscri

Autobiografia Prințului Harry scoate la iveală noi surprize. Mezinul regelui Charles acuză că în timpul șederilor la Viscri tatăl lui îl punea să rânească la porci, în timp ce William se poza cu jurnaliștii lângă un vițel și înduioșa toate femeile din sat. Tot Harry era trimis la birt ca să cumpere țuică pe datorie, riscând să încaseze toate sudălmile cârciumarului Ferencz.

Harry nici nu dormea în casă, ci în fânar, deasupra grajdului, într-un culcuș din fân. ”Paturile erau rezervate pentru tata și pentru fratele meu. Până și slugile aveau voie să doarmă pe prispă, dar pe mine și pe Meghan ne-a dus în fânar. Pe Meghan a întrebat-o un vecin dacă a dormit în afumătoarea de slănină, sau de ce-i așa neagră”, povestește Prințul Harry.

Cele spuse de Harry sunt confirmate de Floarea Acătanei, care stă vizavi de biserică: ”Când venea cu Meghan la Viscri toate babele își țineau traista lipită de piept, că așa erau obișnuite când vedeau o femeie mai închisă la culoare. Noi am gândit că-i din Copșa, dar pe urmă ne-o zis popa că-i din America. Apăi decât noră din America mai bine lipsă. Harry ăsta-i de tăt rahatul”, spune tanti Floarea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 ianuarie 2023 13:06
Citește mai mult despre: Charles Harry Viscri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult