Prințul Harry şi-a botezat câinele după o excursie în Africa, unde l-a înjurat un român

Cu toţii am râs de simpaticul labrador al prinţului Harry, Pula, însă puţini ne-am gândit că în spatele acestui nume jucăuş s-ar putea afla o poveste emoţionantă! Într-un interviu acordat tabloidului britanic Clickington, prinţul Harry a dezvăluit ce l-a făcut să aleagă numele Pula pentru câinele său.

„L-am botezat Pula în cinstea unei călătorii pe care am întreprins-o în Africa, mai exact în Botswana”, explică prinţul Harry. „Acolo m-am îndrăgostit cu adevărat de Meghan. Şi tot acolo, într-o seară, în parcarea Kauflandului din Gaborone, am blocat pentru câteva minute maşina unui român.”

„Cred că era un mare fan al casei noastre regale, pentru că a început să-mi vorbească imediat. Nu ştiu exact ce striga la mine, dar am reţinut aceste două silabe: pu – la. Pasiunea cu care o zicea, focul din privirile sale, pofta cu care îşi umplea gura cu aceste două silabe nu le voi uita niciodată. I-am spus câinelui Pula ca să-mi amintească mereu că viaţa trebuie trăită intens, fără compromisuri. Da, frate român. Pula! Şi eu sunt Pula! Toţi ar trebui să fim Pula!”, adaugă Harry.

Românul din Botswana, cel mai probabil membru al Corpului diplomatic sau urmaş al vreunui student la medicină din anii 80, nu a putut fi contactat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 august 2020 12:08
Citește mai mult despre: printul harry

Alte articole

Vezi mai mult