Prinţul Nicolae vrea să ajungă la bunicul lui, Regele Mihai, doar ca să-i spună că e vegan!

Maleficul prinţ Nicolae insistă să intre la rege! Surse din anturajul majestăţii sale Mihai Hohenzollern-Sigmaringen spun că prinţul vrea să pătrundă în reşedinţa regelui doar ca să-i spună că e vegan, stil de viaţă pentru care a fost exclus de la tron de familia regală, fiind socotit atât boală mintală, cât şi o practică înjositoare pentru regi.

“Când am auzit că s-a dedat veganismului, era să-mi cadă diadema cu briliante pe jos. E o practică demnă doar de ţăranii săraci, care n-au ce mânca şi nu mănâncă decât legume, lucru deloc demn de un aristocrat, cum suntem noi, care mâncăm doar carne şi pâine doar aşa, ca să nu ne vină greaţă de la atâtea cărnuri”, explică Alteţa sa Regală Principesa Margareta Hohenzollern Duda.

Familia regală a încercat totuşi să ascundă această boală psihică a prinţului Nicolae, atât de popor, cât şi de rege, care ar putea muri subit dacă ar afla că nepotul său mănâncă legume.

Surse din casa regală spun că Radu Duda e de 100 de ori mai aristocrat decât prinţul Nicolae! El mănâncă piftie la fiecare masă şi o mănâncă direct cu mâna, princiar. Totuşi, el nu uită să taie mămăliga cu cuţitul, că doar nu mai e un ţăran ieşit de o singură generaţie din bordei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
15 noiembrie 2017 16:11

Alte articole

Vezi mai mult