Cine a spus că visurile nu se împlinesc uneori? Pro TV lansează astăzi emisiunea "Visuri la chelie", un reality show în care chelioşi lipsiţi de posibilităţi primesc implanturi de păr la o clinică de lux din Turcia.

visurichelie.jpg

"Sunt afectat de calviţie de la 20 de ani, dar salariul meu de încărcător-descărcător la o fabrică de pufuleţi nu-mi permite să pun deoparte 7000 de euro ca să-mi recapăt părul de odinioară", spune Marcel Ploancă, chel din Tecuci. "Mi-am depus dosarul la 'Visuri la chelie' şi sper să fiu ales să primesc implantul care m-ar face din nou tânăr şi cu succes la femei."

"Ştiu că am mai beneficiat în trecut de un implant de păr, dar nu mi-ar mai strica unul, iar poveste mai tristă decât a mea nu cred că există. Sigur o să câştig", declară Mihai, cântăreţ.

Potrivit postului TV care o produce, emisiunea "Visuri la chelie" va fi prezentată de legendarul păros Gigi Gheorghiu, iar principalii sponsori sunt o companie multinaţională de şampon şi un producător de piepteni din comuna Chitila.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 27.09.2019 18:32 Monden

National Cinematografic