Pro TV lansează emisiunea “Visuri la chelie”, în care nişte amărâţi primesc implant de păr

Cine a spus că visurile nu se împlinesc uneori? Pro TV lansează astăzi emisiunea „Visuri la chelie”, un reality show în care chelioşi lipsiţi de posibilităţi primesc implanturi de păr la o clinică de lux din Turcia.

„Sunt afectat de calviţie de la 20 de ani, dar salariul meu de încărcător-descărcător la o fabrică de pufuleţi nu-mi permite să pun deoparte 7000 de euro ca să-mi recapăt părul de odinioară”, spune Marcel Ploancă, chel din Tecuci. „Mi-am depus dosarul la ‘Visuri la chelie’ şi sper să fiu ales să primesc implantul care m-ar face din nou tânăr şi cu succes la femei.”

„Ştiu că am mai beneficiat în trecut de un implant de păr, dar nu mi-ar mai strica unul, iar poveste mai tristă decât a mea nu cred că există. Sigur o să câştig”, declară Mihai, cântăreţ.

Potrivit postului TV care o produce, emisiunea „Visuri la chelie” va fi prezentată de legendarul păros Gigi Gheorghiu, iar principalii sponsori sunt o companie multinaţională de şampon şi un producător de piepteni din comuna Chitila.

Scris de Vasile
27 septembrie 2019 16:09
Citește mai mult despre: pro tv

Alte articole

Vezi mai mult