PRO TV lansează un show pentru corporatişti: MasterŞef!

În urma succesului competiţiei de gătit MasterChef, PRO TV a decis să lanseze şi un format de concurs televizat pentru corporatişti. Sub titulatura MasterŞef, acesta va consta într-o înfruntare a unora dintre cei mai talentaţi şefuleţi din firme mici, care se vor lupta, fiecare în cubicle-ul său, pentru un post de manager de cel mai jos nivel într-o corporaţie din Pipera, care a promis deja că-i va oferi un salariu entry level de mizerie.

Nu oricine se poate califica însă la MasterŞef. Producătorii explică: „Trebuie să te porţi absolut mizerabil cu subalternii, să-i ţii în şedinţe inutile peste program, să-i pui să facă PowerPoint-uri care nu inbteresează pe nimeni – şi asta într-o firmă mică, nu într-o corporaţie, unde ar fi ceva banal.” Conmpetiţia va fi foarte dură, potenţialii şefi putând fi eliminaţi oricând dacă uită să delege o sarcină oricât de mică sau dacă dau impresia că s-ar pricepe la ceva. „Într-o corporaţie nu e loc de asemenea greşeli, trebuie să ne demonstreze că au stofă de team-leaderi nivelul 14”, spune producătorul show-ului. De aceea concurenţilor li s-a recomandat să se documenteze înainte din cărţi şi filme despre exploatarea negrilor pe plantaţiile din America.

Finala MasterŞef va fi difuzată duminică după ora 22.00, fiindcă cei de la PRO TV vor să fie siguri că majoritatea corporatiştilor nu sunt la serviciu. Ea se va încheia cu o probă în care concurenţii vor trebui să concedieze un subaltern/subalternă cu care au o relaţie pentru că acesta/aceasta nu a răspuns în 5 minute la un mail flag-uit important.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
11 iunie 2012 17:06

Alte articole

Vezi mai mult