Pro TV, somat să dea Singur Acasă diseară, ca să nu iasă lumea la Înviere

După mizeriile făcute de Ministrul de Interne, societatea nu-și mai asumă riscuri. ProTV a fost somat să difuzeze în seara asta, începând cu orele 23:00, filmul Singur Acasă, singurul lucru care garantat îi poate ține lipiți pe români de televizor.

Experții estimează că la miezul nopții, când va trece popa cu lumina prin cartier, Kevin tocmai îi va distruge pe cei doi hoți, când încearcă să intre în casă, iar incantația ”Hristos a înviat” va fi acoperită de urletul hoțului care calcă pe cui.
La finalul filmului, românii sunt invitați să ciocnească un ou roșu și să spună formula: ”Kevin a fost salvat!”, urmată de ”Adevărat a fost salvat!”, așa cum e creștinește.

Singurele contaminări care vor apărea în noaptea de Înviere vor fi doar stropii comuni în castronul cu popcorn al familiei, sau lacrimile de râs sărite peste tot prin case. Mai mulți sociologi își pun chiar serios întrebarea dacă preoții vor mai merge la biserică să facă slujba de Înviere: ”Singur Acasă sau o eternitate în rai? Cine ar putea face o asemenea alegere?”, spune Decebal Popescu, sociolog.

Scris de TNR
18 aprilie 2020 07:04
Citește mai mult despre: home alone

Alte articole

Vezi mai mult