ProBiciclete, prima emisiune TV care face test drive-uri cu biciclete pentru hipsteri

Hipsterii au motive să exulte! Un post TV care a decis să-şi păstreze anonimatul a anunţat că va lansa o emisiune, ProBiciclete, care se va ocupa exclusiv de test drive-uri de bibilete. „O să testăm cele mai obscure mărci de biciclete, genul de biciclete pe care orice hipster visează să le pozeze pentru profilul său de Facebook”, s-au lăudat prezentatorii emisiunii.

Postul la care va fi difuzată emisiunea nu a fost – şi nici nu fi făcut vreodată – public din motive cât se poate de fireşti: pentru a nu risca să devină un post TV mainstream, ceea ce ar face ca hispterii să-l evite. Obiectivul îndrăzneţ anunţat de şefii postului TV este ca în cel mai scurt timp posibil să obţină audienţă zero pentru emisiunea ProBiciclete.

„Ca să avem succes, singura noastră şansă este să rămânem obscuri, astfel încât să rămânem atractivi pentru hipsteri”, a explicat patronul postului TV. „În momentul în care devenim mainstream putem să tragem obloanele, că nici un hipster nu ne va mai urmări. Suntem decişi să facem cea mai obscură emisiune din istoria televiziunii.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult