Probleme cu noile manuale de sport: acestea vor trebui actualizate zilnic cu cotele la pariuri

Manuale de sport? E mult mai greu decât credeam! Potrivit Ministerului Educaţiei, acestea nu doar că vor deveni obligatorii pentru elevii claselor V-VIII, dar vor fi tipărite zilnic, pentru a reflecta corect cotele afişate de casele de pariuri.

“Sigur, vor fi şi câteva scheme care ţin de educaţia fizică propriu-zisă: cum să sari coarda, cum să desenezi un şotron, prostii d-astea. Da’ grosu’ o să fie cum pui la pariuri ca să sară caşcavalul la băiatu’”, explică Marcel Cârlig zis Julă, interlop din sectorul 4 şi autor al manualului pentru clasa a şasea. “Dacă n-are meciurile la zi în carte, degeaba învaţă copilul să joace. Dar nu vă faceţi griji, are mandea un frate care şi-a tras tipografie, face manualele ştii cum? Dă lux, bosulică!”

În cadrul unui studiu, elevii chestionaţi au declarat că nu îi interesează foarte mult ponturile din noile manuale, că ei n-au făcut bani de BMW cu cărţi, ci cu flerul nativ şi educaţia informală primită în mediul competitiv din spatele blocului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 iulie 2017 14:07

Alte articole

Vezi mai mult