Autobuzele Otokar nu sunt singurele hurdubăi turcoaz care le dau bătăi de cap bucureştenilor! Tot mai mulţi locuitori ai Capitalei se plâng şi de cea mai recentă achiziţie a Primăriei, cele 400 de WC-uri ecologice marca Otokur, fabricate tot în Turcia.

wcuri_otokur.jpg
"Mi s-a întâmplat să rămân blocat înăuntru, să fiu stropit cu apă clocotită, circuitele electronice sunt vai de capul lor, climatizarea funcţionează complet aleatoriu. Mi-e şi frică să intru în ele. Nişte bude de tot c*catul", spune Aurel, vidanjor de mai bine de 25 de ani. "Cu alea de la Mergedes n-aveam asemenea probleme. Nici măcar cu alea galbene, Ikurus, de pe vremuri."

"Eu nici măcar nu încap în WC-urile astea noi, trebuie să mă p*ş prin uşă. Treaba mare, dacă chiar nu mă pot abţine, o fac alături şi o arunc înăuntru cu praştia", se plânge un bucureştean mai corpolent.

"Sunt provocări. Bucureştenii n-au înţeles mecanismul de tras apa. Nu e nicio problemă cu toaletele Otokur. Vă dau în judecată imediat ce reuşesc să ies de aici", a precizat Gabi Firea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 01.02.2019 10:48 Monden

National Cinematografic