Probleme grave şi la WC-urile publice Otokur cumpărate de Primărie din Turcia

Autobuzele Otokar nu sunt singurele hurdubăi turcoaz care le dau bătăi de cap bucureştenilor! Tot mai mulţi locuitori ai Capitalei se plâng şi de cea mai recentă achiziţie a Primăriei, cele 400 de WC-uri ecologice marca Otokur, fabricate tot în Turcia.

„Mi s-a întâmplat să rămân blocat înăuntru, să fiu stropit cu apă clocotită, circuitele electronice sunt vai de capul lor, climatizarea funcţionează complet aleatoriu. Mi-e şi frică să intru în ele. Nişte bude de tot c*catul”, spune Aurel, vidanjor de mai bine de 25 de ani. „Cu alea de la Mergedes n-aveam asemenea probleme. Nici măcar cu alea galbene, Ikurus, de pe vremuri.”

„Eu nici măcar nu încap în WC-urile astea noi, trebuie să mă p*ş prin uşă. Treaba mare, dacă chiar nu mă pot abţine, o fac alături şi o arunc înăuntru cu praştia”, se plânge un bucureştean mai corpolent.

„Sunt provocări. Bucureştenii n-au înţeles mecanismul de tras apa. Nu e nicio problemă cu toaletele Otokur. Vă dau în judecată imediat ce reuşesc să ies de aici”, a precizat Gabi Firea.

Scris de Vasile
1 februarie 2019 08:02
Citește mai mult despre: Bucuresti eco toilet toaleta WC

Alte articole

Vezi mai mult