Probleme în trustul PRO? Busu e atât de sărac, încât nu şi-a mai schimbat hainele de sute de ani

Se pare că Adrian Sârbu nu a plecat întâmplător de la ProTV, postul de televiziune părând să aibă reale probleme financiare. Cea mai bună dovadă este îmbrăcămintea la care apeleză Florin Busuioc în cadrul emisiunii meteo pe care o prezintă. Seară de seară, acesta se îmbracă în haine vechi de câteva sute de ani, semn că nu îşi permite să îşi schimbe garderoba.

Mai mult, acesta pare să nu aibă bani nici pentru lame, motiv pentru care este tot timpul nebărbierit. Şi nici nu îşi permite să iasă în oraş, pentru că, dacă ar ieşi, ar apărea cu siguranţă în tabloide, având în vedere cât de dubios se îmbracă.

Se explică astfel de ce pe piaţa media circulă informaţia că ProTv-ul este de vânzare. Numai că acest lucru pare imposibil în acest moment, întrucât absolut nimeni nu îşi permite să plătească salariul Andreei Esca, cel care reprzintă aproximativ 90% din costurile de funcţionare ale ProTV-ului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult