Veşti proaste pentru bucureştenii care vizitează în această perioadă târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei! Bradul de 30 de metri, mândria târgului, a fost dărâmat în această noapte de o pisică uriaşă.

Câteva standuri cu kürtoş au fost strivite, iar turiştii sunt rugaţi să evite întreg centrul Capitalei pentru a nu călca pe globuri sparte.

pisica_uriasa_brad_targ_craciun2.jpg
Ţiţi, felina de aproape o tonă, era cunoscută ca fiind foarte cuminte, motiv pentru care oamenii Primăriei n-au pregetat să o lase nesupravegheată exact cinci minute. În acel timp, animalul imens a dărâmat bradul, a ros conducta care alimentează fântânile de pe Bulevarul Unirii, a zgâriat faţadele câtorva blocuri şi a mâncat 42 de metri de perdele.

Autorităţile locale au trimis o macara să ridice bradul la loc, dar şi un porc mistreţ deghizat în şoarece care va ţine pisica ocupată de acum încolo.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 05.12.2018 16:18 Monden

National Cinematografic