Probleme pentru Iohannis! Turul II al alegerilor pică exact când e el în vacanţă

Stilul de viaţă boem al lui Klaus Iohannis îi cauzează, inevitabil, probleme! Preşedintele tocmai a aflat că al doilea său mandat e în pericol, deoarece turul II al alegerilor cade exact când şi-a programat următoarea vacanţă.

„Vai… Acum mi-am dat seama, am o rezervare pe Booking pe care nu mai pot s-o anulez, plec la Miami pe 20. Chiar n-avem cum să facem turul II cu o săptămână mai devreme?”, se întreabă Iohannis, vizibil stânjenit.

Potrivit unei legi votate de parlamentarii PSD pe ultima sută de metri, dacă unul dintre candidaţi nu se prezintă la turul II, locul acestuia e luat automat de Viorica Dăncilă. Astfel, lidera social-democraţilor are aproape garantată intrarea în turul final, dacă Iohannis nu reuşeşte să se înţeleagă cu hotelul să-i amâne şederea cu câteva zile.

„O altă variantă ar fi ca domnul Iohannis să câştige din primul tur, ca să poate pleca liniştit în concediu ulterior. Dar pentru asta ar trebui să se întoarcă din concediu ca să lucreze intens la campanie”, spune un apropiat al preşedintelui.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
22 octombrie 2019 15:02
Citește mai mult despre: iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult