Procurorii anchetează un grup de infractori implicaţi în furturi de mirese

Hoţii se infiltrau în restaurantul unde avea loc nunta şi aşteptau un moment când mireasa era nesupravegheată. Când mireasa nu era obligată să converseze cu nuntaşii beţi, hoţii o invitau la dans sub un pretext oarecare şi o băgau într-o maşină, după care i se pierdea urma. Nuntaşii nu observau nimic, ei fiind deja beţi şi ocupaţi cu dansatul pe manele.

Miresele furate erau apoi valorificate pe piaţa neagră, la preţuri ce porneau de la două mii de euro mireasa. O mireasă bună, cu dotări şi toate accesoriile, ajungea să coste şi zece mii de euro, preţ în care era inclus şi un mic buchet de flori. Înainte de a fi vândute, unora dintre mirese li se smulgea buchetul de flori din mână, printr-un procedeu numit deflorare.

Unii dintre clienţi erau femei, care îşi luau mireasă numai pentru rochie şi accesorii, însă majoritatea clienţilor e compusă din bărbaţi, care aruncau rochia şi foloseau mireasa. Miresele rămase nevândute erau apoi despuiate şi vândute separat, ca rochii de mireasă şi respectiv ca femei. De cele mai multe ori, clienţii de femei nici nu bănuiau că s-au ales cu o mireasă, şi nu observau nimic suspect decât după prima noapte de sex cu forţa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 septembrie 2011 16:27

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult