Procurorii DNA recunosc că arestează corupţi în funcţie de zodie: Urmează cei din Gemeni

După ce mai mulţi jurnalişti au remarcat că toţi corupţii arestaţi au date de naştere apropiate, Codruţa Kovesi a recunoscut că procurorii DNA efectuează arestările în funcţie de zodie, iar dosarele sunt întocmite după profilul astrologic infracţional al baronilor corupţi.

“Am început cu cei din Berbec, care au avut o perioadă proastă, cu Mercur retrograd, deci amenzi penale şi confiscări, au urmat cei din Taur, al căror sedentarism tipic ne-a îndemnat să cerem pedepse cu executare, să stea pe săturate la închisoare. Pentru că merge treaba, trecem la Gemeni, Rac şi aşa mai departe. De ce să renunţăm, când e evident că metoda funcţionează?”, declară Laura Codruţa Kovesi.

Procurorii astrologi lucrează în prezent la dosarele unor corupţi din Gemeni, a căror fire duală îi îndeamnă atât la darea, cât şi la luarea de mită. „Dacă eşti atent cu astrograma, dosarele se întocmesc singure”, a mai spus Kovesi.

Mai mulţi baroni locali corupţi declară că se aşteaptă la dosare, pentru că au fost sunaţi de persoane misterioase, care le-au cerut să le spună cât mai precis ora la care s-au născut şi locul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
8 aprilie 2014 15:04

Alte articole

Vezi mai mult