Procurorul care trebuie s-o audieze pe Șoșoacă se ascunde sub pat de 3 zile

Panică la procuratură. Procurorul desemnat să se ocupe de dosarul penal al Dianei Șoșoacă, după ce aceasta a împiedicat oamenii să se vaccineze la un centru din Moldova, unde a și molestat un medic, atacându-i seringa, se ascunde de 3 zile sub pat, deși ar trebui să înceapă urmărirea penală. Procurorul e în stare de șoc de când a văzut numele din dosar și își roade unghiile de frică.

”Am încercat să-l ademenesc afară inclusiv cu șaorma, și tot nu vrea. E atât de speriat că n-a fost la toaletă de trei zile și e căcat pe el și la propriu și la figurat”, spune soția procurorului. Acesta a cerut un telefon ca să-și anunțe șeful direct că-și dă demisia și a cerut poliției să-i trimită câțiva agenți ca să-i păzească locuința, gest considerat inutil, pentru că încă nu s-a născut bărbatul care s-o învingă pe Șoșo.

Nu e primul procuror care se ascunde de frica Dianei Șoșoacă. Un alt procuror și-a făcut operație de schimbare de sex și acum e badantă în Italia, cu un nume schimbat, doar ca să scape de groază că uriașa Șoșoacă îl va prinde și-l va sfâșia, chestie de care Diana Șoșoacă este evident în stare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
10 septembrie 2021 13:57
Citește mai mult despre: procuror Șoșoacă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult