Profesor de liceu, umilit de elevi. Ei trag cocaină și el umblă cu punga de aurolac

Caz îngrozitor de discriminare la Colegiul Național Ion Luca Caragiale din Capitală, unde profesorul de Geografie Marian Coltea se plânge că elevii din anii terminali își bat p*la de el, pentru că în timp ce ei își permit să tragă linii de cocaină el e nevoit să sufle într-o pungă cu aurolac pe care o are din 1993, când trăia la Gara de Nord.

Profesorul se plânge că elevii îi sparg punga cu aurolac și își bat joc de el, așa că el refuză să mai țină cursurile în asemenea condiții. Profesorul acuză că din salariul de profesor nu și-ar permite să cumpere nici măcar un gram de cocaină pe lună, în timp ce elevii lui, copii de bani gata, lasă dâre de cocaină prin baie în fiecare recreație.

Și alți profesori spun că atmosfera din cancelarie este destul de sumbră. Profii s-au săturat să fumeze chiștoacele cu iarbă aruncate de elevii cu bani și spun că o soluție ar fi vouchere pentru droguri acordate prin Inspectorat. Ei spun că s-au săturat să se tot milogească pe grupul de Whatsapp al părinților și să ceară mai mulți bani la fondul clasei ca să aibă măcar de o bilă de heroină pe săptămână.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
21 martie 2023 23:03
Citește mai mult despre: aurolac cocaină droguri liceu profesor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult