Lovitură de graţie pentru OLX, fostul Mercador, venită tocmai din partea lui Mercador, fostul Tocmai! Profitând de confuzia creată anul trecut în sfera anunţurilor online, cei de la Tocmai.ro au desfăşurat un proiect secret de rebranding, anunţând abia recent că Tocmai tocmai şi-a schimbat numele în Mercador.

tocmai_devine_merc.jpg
“E o denumire originală, prietenoasă şi mult mai uşor de reţinut”, a anunţat Bob Chinn, CEO Mercador (fostul Tocmai), într-o videoconferinţă cu Miles Long, CEO OLX (fostul Mercador).

“În plus, vom scăpa de asocierea cu personajul Văru, care s-a dovedit recent a fi nu un ajutor de nădejde în livrarea coletelor, ci un interlop periculos. Ne-a păcălit dându-se drept taximetrist. Li se întâmplă şi celor mai buni!”

Profitând de eliberarea denumirii, conducerea Okazii.ro a anunţat şi ea recent intenţia de a îşi schimba numele în Tocmai, ceea ce ar reprezenta un moment prielnic pentru site-ul Anunţul Telefonic să-şi schimbe denumirea în Okazii.ro.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 23.02.2015 21:55 Monden

National Cinematografic