Programele de Revelion au furat zâmbetele a mii de români! Păgubiţii cer să li se facă dreptate!

O avalanşă de plângeri de la telespectatorii programelor de Revelion au ajuns în ultimele ore la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Mii de români reclamă faptul că emisiunile din noaptea dintre ani le-au furat zâmbetele şi nu li le mai dau înapoi. Ei cer CNA să fie despăgubiţi, deşi majoritatea nu trag mari speranţe că televiziunile ar avea cum să le mai readucă zâmbetul pe faţă.

„Mă uitam la TVR la Bittman şi Mircea Radu când deodată mi-a fost răpit un zâmbet”, se plânge un pensionar din Paşcani. „Era ultimul, acum îmi cer răscumpărare pe el, de unde să dau?” „În timp ce mă uitam la Liviu Vârciu pur şi si simplu mi-a pierit zâmbetul pe faţă”, reclamă o gospodină din Baia de Aramă. „Am încercat să-l resuscitez, dar când am schimbat canalul am ajuns fie pe Dinescu, fie pe Dan Negru. Săracul zâmbet s-a mai zbătut un pic şi gata. Acum cine mi-l mai reînvie?” „A zis cineva un banc şi dădeam să râd când, din greşeală, m-am uitat spre televizor. Imediat programul de Revelion mi-a smuls hohotul de râs”, scrie un domn din Potigrafu.

Practica furatului zâmbetelor de către emisiunile de Revelion nu este nouă, ea fiind inaugurată acum decenii bune de către Stela Popescu şi Arşinel. Tehnologia modernă le-a permis însă televiziunilor să o perfecţioneze, astfel încât telespectatorii să nu mai aibă nicio şansă de rămâne cu un zîmbet pe buze după vizionarea unui program în noaptea dintre ani.

Scris de TNR
1 ianuarie 2012 13:01

Alte articole

Vezi mai mult