Noile măsuri luate de autorități în privința epidemiei de COVID-19 au efecte din ce în ce mai surprinzătoare. Astfel, întrucât ceea ce fac fetele în fața webcam-ului este considerat „educație sexuală”, mai multe studio-uri de videochat au primit statutul de Colegii Naționale.

videochat_educativ.jpg

Situația nu e atât de roză pe cât pare la prima vedere. Încadrarea în sistemul național de învățământ a studiourilor de videochat prevede și o serie de măsuri pe care acestea trebuie să le ia. Astfel, conform reglementărilor în vigoare, jumătate din acestea vor trebui să-și amenajeze toaletă în curte, așa cum este la școli și să permită angajatelor să primească, pe lângă bani, și o serie de atenții. 

Mai mult, persoanele care prestează videochat vor fi obligată să facă evaluări periodice, care pot fi lucrări de control, examene de tip teză sau să ia din când în când câte un client și să-l asculte la tablă, să spună ce a învățat. Toată activitatea va fi supravegheată și de către un inspector școlar de videochat, care trebuie numit de partidul aflat la putere și mituit de cei pe care-i verifică.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 17.03.2020 16:38 Monden

National Cinematografic