Programul Teleșcoala! Studiourile de videochat au primit statutul de Colegii Naționale

Noile măsuri luate de autorități în privința epidemiei de COVID-19 au efecte din ce în ce mai surprinzătoare. Astfel, întrucât ceea ce fac fetele în fața webcam-ului este considerat „educație sexuală”, mai multe studio-uri de videochat au primit statutul de Colegii Naționale.

Situația nu e atât de roză pe cât pare la prima vedere. Încadrarea în sistemul național de învățământ a studiourilor de videochat prevede și o serie de măsuri pe care acestea trebuie să le ia. Astfel, conform reglementărilor în vigoare, jumătate din acestea vor trebui să-și amenajeze toaletă în curte, așa cum este la școli și să permită angajatelor să primească, pe lângă bani, și o serie de atenții.

Mai mult, persoanele care prestează videochat vor fi obligată să facă evaluări periodice, care pot fi lucrări de control, examene de tip teză sau să ia din când în când câte un client și să-l asculte la tablă, să spună ce a învățat. Toată activitatea va fi supravegheată și de către un inspector școlar de videochat, care trebuie numit de partidul aflat la putere și mituit de cei pe care-i verifică.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

17 martie 2020 14:38
Citește mai mult despre: videochat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult