Programul teraselor, prelungit cu o oră, să poată bea mai mult polițiștii cu interlopii

Guvernul face o concesie legată de terase, la presiunea oamenilor din sistem, adică polițiștii și interlopii. Programul teraselor se prelungește cu o oră. Ce nu se spune este că după ora 23:00 amărăștenii și fraierii vor fi rugați să plece, ca să nu deranjeze șmecherii din Poliție și membrii clanurilor, care vor să se delecteze și ei la o bere împreună, ca frații, cum și sunt în multe situații.

Pentru polițiști și interlopi programul teraselor se poate prelungi, la cerere, cu condiția ca la terasă să nu fi rămas și oameni obișnuiți, plătitori de taxe, care ar putea face gât că de ce, ceea ce ar însemna că polițiștii și interlopii vor fi nevoiți să se obosească bătându-i și gazându-i.

Guvernul îi somează pe proprietarii de terase ca polițiștii și interlopii să nu fie șicanați după ora 23:00, mai ales să nu-i deranjeze cu note de plată sau alte mizerii de genul ăsta: ”Poate vreți să aveți probleme, sau să trimitem colegii de la ANAF peste voi”, se precizează în comunicatul dat de Ludovic Orban.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 august 2020 09:08
Citește mai mult despre: terasa

Alte articole

Vezi mai mult