Proiect de lege: căsătoria pentru o oră, alternativă la legalizarea prostituției

Biserica Ortodoxă Română a luat imediat poziție față de legea propusă de deputatul Silviu Prigoană, cea care propune legalizarea prostituției. După ce a dat un comunicat de presă în care își arată indignarea, BOR a devenit ceva mai cooperantă și a început să caute soluții viabile la acestă problemă.

Prima propunere serioasă a venit din partea preafericitului Hilarie Surâzătorul, consultant pe probleme legislative la Patriarhia Română. Dumnealui a propus adoptarea căsătoriei valabilă o oră, o scurtă cununie religioasă prin care prostituata și clientul își unesc destinele în fața preotului pentru câteva minute de plăcere, contra cost.

Obiceiul prostituției nu poate fi curmat cu vorba duhovnicească, iar preoții știu foarte bine asta. Iată ce declară pr. Hilarie pentru TNR: „Dacă un flăcău vrea să facă sex, nu e suficient să aibă 50 de lei în buzunar. Trebuie să treacă întâi pe la Biserică, să-l cununăm religios cu fata, după care poate să-i pună poalele-n cap. Numai o cununie religioasă îți dă dreptul la sex, fiind echivalentul unei dezlegări la ciocăneală din poziția misionarului.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 septembrie 2010 16:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult