Doamna primar începe să-şi intre în mână. Sfătuită de un misterios consilier personal Iliescu I, Gabi Firea a iniţiat un mega-proiect de infrastructură în Bucureşti: un canal de hidrobiciclete care să lege Lacul Snagov de lacurile Herăstrău, Colentina şi Cernica. Canalul va fi gata în 3 ani şi se estimează că proiectul va genera până la 30.000 de victime, dar Gabi Firea e optimistă şi speră că cifra va creşte.canal_hidrobiciclete_firea.jpg

Muncitorii vor fi cazaţi în barăci de lemn şi nu vor putea părăsi şantierul “din raţiuni de securitate şi de confidenţialitate a proiectului”, potrivit comunicatului Primăriei Bucureşti. În rest, cei care au preferat să nu voteze un candidat din PSD, partidul corupţiei, vor avea toate condiţiile: cazmale şi târăcoape la discreţie, dar şi o dietă ştiinţifică, gândită cu ajutorul torţionarului Vişinescu, specialist în exterminare.

La canal vor primi locuri de muncă cei care au votat cu Clotilde Armand, doamna Firea spunând că e primul edil din Bucureşti care sprijină intelectualii şi le oferă o carieră. După finalizare, meltenii vor putea circula cu hidrobicicletele din Ilfov spre centrul Capitalei, iar Voluntariul va deveni primul port de hidrobiciclete din lume.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Tuesday, 05.07.2016 12:55 Monden

National Cinematografic