Proiect stalinist. Firea îi va pune pe votanţii lui Clotilde să sape un canal pentru hidrobiciclete

Doamna primar începe să-şi intre în mână. Sfătuită de un misterios consilier personal Iliescu I, Gabi Firea a iniţiat un mega-proiect de infrastructură în Bucureşti: un canal de hidrobiciclete care să lege Lacul Snagov de lacurile Herăstrău, Colentina şi Cernica. Canalul va fi gata în 3 ani şi se estimează că proiectul va genera până la 30.000 de victime, dar Gabi Firea e optimistă şi speră că cifra va creşte.

Muncitorii vor fi cazaţi în barăci de lemn şi nu vor putea părăsi şantierul “din raţiuni de securitate şi de confidenţialitate a proiectului”, potrivit comunicatului Primăriei Bucureşti. În rest, cei care au preferat să nu voteze un candidat din PSD, partidul corupţiei, vor avea toate condiţiile: cazmale şi târăcoape la discreţie, dar şi o dietă ştiinţifică, gândită cu ajutorul torţionarului Vişinescu, specialist în exterminare.

La canal vor primi locuri de muncă cei care au votat cu Clotilde Armand, doamna Firea spunând că e primul edil din Bucureşti care sprijină intelectualii şi le oferă o carieră. După finalizare, meltenii vor putea circula cu hidrobicicletele din Ilfov spre centrul Capitalei, iar Voluntariul va deveni primul port de hidrobiciclete din lume.

Scris de Ionut
5 iulie 2016 13:07
Citește mai mult despre: Canal gabi firea hidrobiciclete

Alte articole

Vezi mai mult